Gå videre til hovedindholdet

Bytterier i brunt


I torsdags byttede jeg mig til dette fine sættekasse hus fra Mette . Jeg havde nogle større sættekasser til salg og en del af handlen var dette fine hus, som jeg er super glad for- det er til mig selv :-)  Stoffet bagved er også fra et bytte, denne gang med Fie og jeg havde ikke lige set at det var det stof Mette havde brugt i sættekassen men det er det jo :-) I kanten af stofstykket sad mærket stadig og det var fra NT of Denmark- endnu en gang et betræk derfra. De har altså lavet rigtig mange fine.

Kommentarer

 1. sikke fine bytte ting du har fået, dejlig retro brun :)

  SvarSlet
 2. Dejligt at stoffet kom godt frem- og hvor pudsigt at det lige passede til sættekassen:-) Jeg er supertilfreds med stofpakken fra dig-så nu må jeg igang... Jeg poster et indlæg om vores byttehandel imorgen formiddag:-)

  SvarSlet
 3. Jeannett: Ja jeg falder altså også for de brune sager... det må være røget ind med modermælken dengang i '70erne :-)

  Fie: Ja det var et fint sammenfald :-) glæder mig til at se dit indlæg :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..