Gå videre til hovedindholdet

Oprydning i strikkehjørnet


Jeg fik strømperne som startede i august færdige og de synligste ender hæftet... De når næsten op til knæene og varmer fint når man holder til en hel formiddag i sofahjørnet i nattøj pg cardigan og ser podcast: by the lakeside med sandy og en nyopdagelse: tales from cuckoo land... Jeg forundres gang på gang over forskellighederne i vores liv. Det der er selvfølgeligt for mig i Danmark er fuldtidsarbejde og tilsvarende udfordringer med at få alle ender til at nå sammen. Og jeg værdsætter at mine børn nu selv kan gå eller cykle hjem fra skole. Og jeg er bekymret for hvordan jeg ville skulle kunne løse logistikken hvis Pernille ender med at gå til håndbold hvor de skal være flere gange om ugen og træne i weekender og køres vildt og voldsomt rundt.. Men det er jo nada ifht at hende fra cuckoo land bruger op til 4,5 time på "School run" altså kørsel med tre børn... OMG....en sådan selvopofrelse ville jeg slet ikke kunne præstere. Nå men tilbage til mine egne syslerier. Jeg rydder op i strikke opbevaringen. Så nu er dimser og dingenoter og løse strikkepinde lagt på plads.  Næste projekt som skal færdiggøres er prioriteret og hele 3 projekter som er mellem 1 og 6 år gamle kan trævles op. Det er helt rart at finde projekter som jeg stadig kan lide og næsten er færdige... Så er al strikketiden ikke helt spildt.
Solen skinner, pigerne er på weekend hos deres kusiner og min søster i Silkeborg pg i aften står den på biotur med manden i Århus. 
Så skønt med opladning efter en uge med 3 dage i det Sønderjyske og masser af km på E45. Mandag starter tidligt på hovedkontoret i København og næste torsdag foregår også derovre. Så er det godt at pigerne kun har en km hjem fra skole, en far der kan lave aftensmad ;-) og venner at være ved når ikke jeg er hausfrau ...men egentlig synes ret godt om mit job, de fleste dage ...

Fortsat god lørdag... 

Kommentarer

 1. 4,5 time om dagen...? For det lyder jo helt vildt. Det er nemlig skønt med store børn, der selv suser rundt på cykel.

  Hvor er det nogle utroligt smukke gulvvaser, du har ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu prøver jeg at svare igen... ser om det virker... for blogger driller mig pt..'
   ja jeg sætter i hvert fald stor pris på at mine piger bliver så dygtige som de er: i mandags da jeg endelig kom hjem kl 19.30 sad de med selvopvarmet lasagne og så tv- eftermiddagen havde været afbrudt af tur til hest- og til spring- på skift og de var stolte af at kunne klare sig- og jeg er stolt af at de er så selvhjulpne- og tør- selvfølgelig bakket op af alle mulige instruktioner på forhånd :-)

   Tak for kommentaren om mine vaser- har samlet diverse keramik i 15 år- men meget ar røget retur til gebrugsen igen :-) men de to her fra henholdsvis Knabstrup og W.Germany er så tilpas rolige i farverne- men med fin tekstur at de overlever :-) Elsker i øvrigt keramikkens udtryk- som minder lidt om det man kan med strikketøjet og sammensætningen af stof og farver- som jeg jo elsker at lege med..

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op..... Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære....