Gå videre til hovedindholdet

on a friday..autum is here...

 
Hold da op den sommer fløj afsted- fik jeg så danset og sanset det der sker eller var jeg blot undervejs... jeg tvivler- men hvem gør ikke det... hvem nyder alt på vejen- hvem undgår sten i skoene og at det går op ad bakke?   Accepten af at hverdagene og timerne på job er med til at give goder og større nydelse senere ind imellem skal der også være plads til.. men det er ikke det samme som at fokus på at være til i nuet sagtens kan skærpes i alle de mange små valg vi tager undervejs...
 
og siden sidst er der røget strikketøj, sol og vand, jobstart og skolestart, og en halvtredsårsfødselsdag i fredeligt tempo over bord- i dag fylder min mor 80 år. For 15 år siden lå hun på sygehuset med en blodprop der endte med en hjerneblødning og jeg tænkte at noget af det der lå i selv at fylde 35 år var at ens forældre blev ældre- de er her heldigvis stadig- og undervejs har jeg selv fået en dejlig familie- ikke fordi jeg skønner nok på den hele tiden- men de har helt klart flyttet mit fokus væk fra min egen navle (og ønske om at finde den store mening med livet) og over til andres behov.... og med et lidt længere blik og syn på at der ikke er så meget tid til at kigge i navlen... der er tid til at leve- og det kan man gøre på mange måder- uden at fordømme andre- men tid til eftertanke skader aldrig :-)
 
God weekend!

Kommentarer

 1. Sikke et dejligt indlæg Ellen Katrine og dejligt at du er her igen. Jeg kan så godt lide, når du gør dig tanker/tænker højt på skrift :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lisbeth- ja tankerne er her- de når bare ikke herind på bloggen så tit :-) og er rigtig glad for at du læser med :-)

   Slet
 2. Tak i lige måde! Tillykke med din mor. Dejligt, at hun hænger i, selv om hun var så syg. Spændende også, som ens syn på sig selv og på livet ændrer sig over årene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christine- ja på samme måde som man(jeg ;-)) blive magelig og ikke synes det tyndeste liggeunderlag er nok til en hel sommerfere- så sker der jo også noget med ens fleksibilitet- been there done that- got the T-shirt effekten måske.. eller bare sur gammel mand output ;-).... afhængigt af lige ens humør måske også..

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..