Gå videre til hovedindholdet

stars on 45...

Kan I huske dem.... tilbage fra start 80'erne.... jeg kom til at tænke på det i går, da jeg så skolebussen samle børn op.. da jeg gik i 8. og 9. klasse kørte jeg dagligt med bus minimum 7 km til Langå skole. Minimum fordi det afhang af ruten... om man kom på eller af først eller sidst... af og til stod jeg af og gik 1 km i aftenmørket for at slippe for omvejen med bussen.. nå men buschaufføren var en rar mand.. han havde läkerol til børn der plagede om at smage... og det gjorde vi dagligt... måske især når vi lige var de sidste der skulle af... og desuden spillede han kasettebånd.. på bussens musikanlæg.. og noget af det han spillede var Stars on 45... altså når jeg hører det nu er det bare for gammelt... men videoen er ret sjov at se på... selv det ungerne optager på telefonen nu om dage er bedre... Ret vildt ikke...

nå men min youtube kører ikke på stars on 45  i dag.... der kom ret hurtigt noget mere nutidigt på...

Kommentarer

  1. Jeg kan genkende den, nu jeg hører den. Men jeg tror ikke den har været fast repertoire hos mig ;-) Men sjovt at høre den igen.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..