Gå videre til hovedindholdet

Antibrok

Læste at brok påvirker et sted i hjernen.. Så man skal ved utilfredshed kun klage det sted hvor der er mulighed for opretning af det der irriterer.. Så fremover mindre brok og mere positivisme... Hvis det ord findes?  Men hvordan får jeg min sædvanlige sarkasme og ironi kanaliseret over i en mere positiv vinkel? I dag stater jeg med søndags morgenløb ved vandet, boller og pandekager , ild i brændeovnen og afslapning med hækling akkompagneret med de malede smil .. fede tænder de har ikk?  God søndag out There!

Kommentarer

 1. Du er sej. Håber du havde en skøn søndag :-)

  SvarSlet
 2. Tak i lige måde! Flotte sten.

  SvarSlet
 3. Det kan faktisk have ret alvorlige følger at tænke i negative baner. Hjernen frigiver et hormon, som påvirker korttidshukommelsen (derfor bliver man glemsom, når man er "negativt" stresset). Videnskaben mener endda, at der er en klar sammenhæng mellem depression og demens. For mig giver det mening, demente har mistet korttidshukommelsen, men de kan godt huske de ting, der ligger langt tilbage og det er to forskellige centre i hjernen, der styrer det. Der står en masse om emnet i bogen "Du bliver hvad du tænker" af Jørgen Svenstrup. :-)
  /Lene Lind, http://garnomanien.arvegodset.dk

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..