Gå videre til hovedindholdet

Tom og Sidse

Som i hanks og Babett Knudsen. Jep den nye Dan Brown filmatisering: inferno. I biografen i Århus... Jøsses hvad sker der lige for os? Endda en verdenspremiere, invitereret via mandens job og dertilhørende connections . Mine forældre var hasteindkaldt som barnepiger, for jeg havde glad og fro sagt ja tak til tilbuddet om gratis bif tur uden at bekymre mig om logistik... Altså længere frem end guldbryllupet i sidste uge... Heldigvis kom mormor og hjalp og puttede... Og vi parkerede bilen i dokk1. Der var rød løber men ingen kendisser, men ventetid som om alle skulle fotograferes. Værten gjorde opmærksom på at han ikke var hanks, hvis vi ikke kunne se forskel ;-) og der var popcorn og cola til aftensmad ... Ikke godt for de sunde 6 uger Liv har annonceret i dag... Nå men i morgen er tavlen visket ren og et nyt inferno klar! I øvrigt har en dansk fyr tegnet en del af forarbejdet til filmen... Han er uddannet på animationsskolen i Viborg. Den gaf jeg godt besøge og vise mine unger en dag, For det at kunne tegne så man kan leve af det er for sejt. Filmen var flot lavet, men en 3'er..

Kommentarer

  1. en 3'er kun? Jeg var ellers temmelig begejstret for bogen, og er stor fan af Tom Hanks... jeg er jo nødt til at se den selv, så jeg også kan bedømme :-D

    SvarSlet
  2. Sikke en festlighed! Fedt nok med rød løber og gratis filmaften med det hele ;-)
    Ligesom Ketty, bliver jeg nok også nødt til selv at tjekke ud, om den virkelig kun er en 3'er!
    De der 6 uger er jo læææææænge endnu. Og fanatisme er vi ikke til - i sådanne et tilfælde her, havde jeg også givet los. Naturligvis ;-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..