Gå videre til hovedindholdet

Måske det klarer op


Mens jeg håber at blæsten skubber regn skyerne væk og at der i dag kommer lidt lys fra solen, er der ild i brændeovnen, strikketøj og kaffe på bordet og sidste del af serien natportieren på DR app på iPad. Familien er stadig stille, kun katten vil ud og ind af terrasse døren. 
Jeg nyder at holde fri disse dage. Og er nu så veludhvilet at jeg vågner tidligt. (men er stadig tidlig træt om aftenen)

Håber i har mulighed for at nyde efteårets blæst og at gå i læ og hygge bagefter? 

Jeg kan i øvrigt anbefale natportieren, af John le Carré... Næsten for spændende....


Kommentarer

 1. Åh, hvor ser det hyggeligt ud med ild i brændeovnen! Hvor velfortjent med en ferie. Dejligt at få hvilet ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, og nu du siger det, så har det været et ræs siden sommer, men efter nogle dages afslapning og med tankerne andetsteds, så har jeg allerede næsten glemt det. God weekend!

   Slet
 2. Det har da godt nok rusket og regnet til den helt store guldmedalje; men vi har taget imod de ganske få solstrejf, der har været, med kyshånd!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..