Gå videre til hovedindholdet

Drage drømnePå sådan en mandag sidder jeg og smiler over en dejlig weekend med pigefødselsdag. 8 piger på 7-9 år på overnatning i sommerhus. Vi badede fredag efter skoletid, samlede sten og malede dem med posca tuscher, lavede hjemmebyggede pizzaer, badede i spa og tørrede i sauna, fik fredagsslik og vild med dans. Alt sammen i et stort virvar. Kun afbrudt lidt af hjemve ved sengetid, men ingen nævneværdige konflikter. Lørdag var der dragevejr og hjemtransport og mere fødselsdag med familien. Søndag fik manden og jeg en morgenløbetur og var i vandet inden bedsteforældre kom/blev hentet til frokost og kaffe. Solen skinnede og dagen i dag er lidt grå ved siden af. 
Til gengæld sætter jeg pris på at mine børn kun hoster grundet en forbigående virus(Tak for at jeg kan arbejde hjemme på børns sygedage) og at det rigelige arbejde der venter i indeværende uger er med til at finansiere vores dejlige fristed aka sommerhus. Og i næste weekend er der webstrik festival. Spørg lige om jeg glæder mig. Også til togturen... 273 kr retur med plads til Ishøj og retur...Det er jo gratis strikketid jeg får i fred og ro. Fredag morgen kom kom... Skal nemlig både nå Ribe og København med job inden...Og der skal forberedes lidt der.. Der er forresten heller ikke helt styr på alle gaver til fredag morgen til Josefine... Men der er længe længe til :-) 

Kommentarer

 1. glæder mig også helt vildt til på fredag, eller torsdag egentlig for det er da jeg flyver ned. vi ses i weekenden!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Frida- det bliver bare så godt! vi ses :-)

   Slet
 2. Lyder som en fantastisk weekend, og en lige så dejlig i vente.
  Håber i får en rigtig skøn strikkefestival <3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak ketty- ja dejligt at have travlt med gode ting :-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..