Gå videre til hovedindholdet

Mit bord... Dit bord... Hvis bord er det så?


Papir, papir, pc og skærm og fotos... Kaffekopper, vandglas, aftagne armbånd.. og en blæser i baggrunden sammen med Enya der synger sail away.... Måske til Rhodos hvor fotoet af Dennis og mig er fra... Fra august 2006 ;-) 


Kommentarer

 1. Hedder da så absolut vores bord ❤ :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ketty for at minde mig om det :-) ;-)

   Slet
 2. Dejligt med lidt papir og lidt rod, så kan jeg se I lever og bruger bordet :-)
  Skønne billeder du har på.

  SvarSlet
 3. Kunne sagtens lyde som min arbejdsplads og "mit" bord - bare med andet soundtrack i baggrunden, andre billeder etc. - men ellers ret genkendeligt - så måske en universel term der hedder "vores" bord, som Ketty er inde på ;-)

  SvarSlet
 4. Nåå de billeder :-) ungerne er blevet ældre, men hvad sker der lige for jer i er jo ikke blevet en dag ældre siden 2006

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..