Gå videre til hovedindholdet

heldig...

 
 
hold da kaje - en byrde er lige faldet fra min skulder eller noget- de sidste par dage har jeg siddet og fedtet med en længere rapport på jobbet- med indscannede fotos, tegninger i og tekstfelter- pile og alt hvad den kan trække med redigering i kolonner osv.. jeg er så godt som færdig- printer- oig vil så sende materialet til dem der skal læse det inden et møde i næste uge.. og det lykkes mig at gemme en gammel version oveni i den nye- har jeg troet siden kl. 16.11 i eftermiddag hvor jeg ringede til IT-afdelingens telefonsvarer for HILFE... ja hvad tror I selv- hvis man gemmer et Word dokument oven i et andet og klikker ja til det... hvor stor chance er der så for at det kan genskabes?
 
Så nu her - diverse familiære aktiviteter senere bider jeg i det sure æble og går igang- for jeg har jo heldigvis mit print- som så er ræderligt fordi jeg ikke pdf'ede det inden jeg printede... og det landede også på forkert logopapir- så jeg kunne ikke engang bare bruge det..
 
Men JUHUU- da jeg efter lidt klikken skal til at rette i dokumentet ligger det lige såå fint her alligevel.. måske bare fordi jeg nu havde bedre tid og havde spist en stor portion med jordbær, blåbær og vaniliemælk.. 
Lucky me--- nu kan jeg kaste mig i divanen, strikke og se en krimi... og håbe ungerne ikke kommer og forstyrrer.
 
Apropos strik.. så strikkr jeg zig zag top fra isager for tiden... ikke i originalgarn- men det er noget lyseblåt fra garnudsalg... jeg synes måske bare ikke jeg når så meget... måske fordi her er så rigeligt andet at tage sig til... burde jeg svinge vandkanden i haven istedet... nej ikke nu!

Kommentarer

  1. Pyha. Det var sandelig en lettelse, at rapporten alligevel var som den skulle være. Hep til det!
    Sød top. Håber du nåede lidt. Herhjemme fik jeg rent faktisk vandet haven i aftes. Hvad skete der lige for det?! ;-) Ha' en dejlig fredag, Ellen K.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..