Gå videre til hovedindholdet

Familiehygge

Det kalder Josefine det når vi sammen sidder på terrassen efter aftensmaden og måler de sten Vi fandt ved Dråby Strand i eftermiddag... Og nu fryser mine bare ben og halsen trænger til te, for til sidst var der faktisk for køligt derude på terrassen.. til trods for solskin er der kun 11 grader.. 


Kommentarer

 1. Familiehygge ... det har hun da fuldstændigt ret i :-) Det er hyggeligt at tegne - også på sten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og bare at sidde sammen med noget er rigtigt godt!

   Slet
 2. Det er da familie hygge, og nok langt mere hyggeligt, end da jeg i formiddags forsøgte at overbevise Maria om hyggen i at hun fejede terrassen mens jeg slog græs ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha... Og hun kunne ikke købes med et eller andet?

   Slet
 3. Det lyder da også bare vildt hyggeligt. Og flotte sten!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak liv... Vi skal lige finde den bedste lak til at putte på.. Så det ikke forsvinder i fugtigt vejr ;-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..