Gå videre til hovedindholdet

Morgenmad... En slags ;-)


En dl. Havregryn, en revet gulerod, 2 dl vand og en æggehvide.
Ind i microen i 2-3 minutter og så et drys kanel og hakkede mandler...

Der er grønt, der er protein, der er fedt og kulhydrat i begrænset mængde...

Lige nu tester jeg om man kan holde sig mæt indtil frokost på det... 

Smagen var fin nok, men hvis jeg havde bedre tid ville jeg nok spise et blødkogt æg ved siden af med en portion gulerodssalat.. men denne type havregrød fungerer.... 

Kommentarer

 1. Den 13 januar var min fødselsdag ;-) Nu får du lige en kommentar jeg har tænkt jeg ville skrive siden i sommers! Der er virkelig ikke nogen god grund til at jeg ikke har fået det gjort. Jeg har tænkt at jeg ville skrive, at det indlæg du skrev for længe siden om skønhed og børn gjorde indtryk på mig. Jeg har tænkt på det en del gange siden og har også lagt mærke til at du på min blog gør dig umage med at kommentere på børnene med andet end "smuk". Det værdsætter jeg. Så jeg vil sige tak for det indlæg specifikt men også sige, at jeg generelt rigtig godt kan lide, når du tænker tanker højt på bloggen, nærmest uanset emne :-) Jeg synes, at du gør dig nogle tanker, der er værd at læse! Og så er jeg rigtig glad for, at du følger med hos mig. Jeg værdsætter meget dine kommentarer. Du er en af mine yndlingskommentatorer :-)
  Sådan det var jo ikke så svært ;-) Nu fik jeg det i hvert fald skrevet :-)
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op Lisbet- jeg blev rørt- tak for det. Jeg ville gerne kommentere mere rundt omkring- og være en mere stabil læser hist og pist- jeg synes de fleste børn er smukke og skønne- især hvis de ler og er gode til at give plads til andre end dem selv samtidig med at de også forstår at sætte deres egne grænser- og jeg ville være så ked af at mine børns selvværd kun hang på udseende som jo desværre falmer - når jeg selv tænker på min omgangskreds er det ikke deres udseende jeg ser for mig- men deres personlighed :-) og det vil jeg gerne at mine får med sig.
   Mange mange tak for din kommentar! og et forsinket tillykke med fødselsdagen!

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..