Gå videre til hovedindholdet

Iskrystaller og skøjtetanker

 

 
På havebordet har jeg sat skåle med vand i til frysning for at lave islygter inspireret af Jeannett og på den udvendige side af vinduerne på arbejde er der iskrystaller. Det er så fint og jeg er sikker på solen glitrer flot i det hele idag.
Fra udluftningen fra ventilationsanlægget hænger istapper og i næste uge skal Pernille med SFO'  en på skøjtebanen i Randers der nu endelig er frosset til. Vi har dog ingen skøjter... Vi må vist låne eller tjekke den blå avis.  
Kan man egentlig få skøjter der justeres i størrelse ligesom rulleskøjter? 
 
Min egen skøjte karriere består at et besøg på skøjtebanen i Zürich da jeg var 20 og en eller to gange på skøjter mens jeg boede i København... jeg får altid ondt i fødderne af det så måske det havde været en fordel at lære det som barn ;-)
Da vi var børn lavede vi glidebaner og rutchede på et lille frossent vandhul nede i marken men der var ingen der havde skøjter... og rulleskøjter var der kun ringe brug for, vi boede alle på nogle gårde hvor der var grusvej indtil- og så er det ligesom lidt svært at køre på rulleskøjter- eller også fik vi bare ingen?

Kommentarer

  1. Jeg håber lige vi får en nat mere med frost, for så vil jeg nemlig prøve at lave nogle lygter sammen med Karen i aften - måske vi så kan have lys til morgenmaden i morgen, og forhåbentlig stadig i morgen aften... de er så smukke, de is-lygter.

    SvarSlet
  2. Ingen erfaring med skøjter - andet end at vi har kunne leje nogle ved de offentlige-udendørs-vinter-på-torvet-skøjtebaner.
    Er vild med de der islygter. Så hyggeligt med frost-blomster ;-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..