Gå videre til hovedindholdet

Ikke så tosset tirsdag


Siden sidste år fra maj har jeg haft en ugentlig fridag. Hovedsageligt for at køre Pernille til ekstralæsning. Det har hun ikke gået til i en længere periode og fridagen er gået til andre ting og fokus på læsning herhjemme istedet...
 Nogle gange er fridagen blevet forskudt fordi jeg ikke lige syntes at det passede ind i mine projekter på arbejde at holde fri. Men nu er aftalen at jeg ikke skubber mere end fem dage foran mig. Så idag har jeg haft fri. Jeg har strikket, på hverdagsjakken fra pinneguiri... Den får i snart at se for der mangler kun to cm af forkanten og at fæstne den opklippede kant fast. Og den passer så fint, jeg har spejlet mig med den på med strikkepinde i ;-)...og det bliver min nye grundopskrift til cardigans fremover.. Pind 3,5 det passer mig fint! Som sædvanlig inden jeg er færdig starter jeg noget nyt... Et par sorte sokker til mig selv... Har forresten også det der ærme på velfærdsmodellen der venter... 

Jeg har også været ved kiropraktor, købt rundstykker og drukket kaffe hos svigermor og far, købt kattegrus i den ende af byen, fyldt bilen med pap, glas, plast, affald og tøj og sager til genbrugsplads og butik, været på apoteket, tømt vaser med gamle blomster og nu er pigerne hentet med hver sin veninde og fodret med fladbrød med nutella... Solen skinner og det er tid for en kaffepause, mens jeg nyder det hvide spor af en flyver på den blå himmel og den hvide sne... Godt at sidde indendørs på en frost kold dag.. Pigerne plukker istapper og ser fjollede film på youtube... Det er ikke så tosset med tirsdag!

Kommentarer

 1. Du får da noget ud af din fridag

  SvarSlet
 2. Det lyder da som en skøn dag, og sikke meget du har nået. Selv har jeg været ude en 3 timer her i eftermiddag og det har faktisk været rigtig skønt vejr.

  SvarSlet
 3. SKØNT med sådan en tirsdag!

  Hilsen Maria

  SvarSlet
 4. Lidt sjovt det med fridage og deres betydning, jeg har lige lagt det "rigtige" arbejdsliv bag mig (som dronningen udtrykte det i nytårstalen, gået på pension) og er igang med at skabe en hverdag hvor det kunne være fridag hver dag men jeg tror faktisk stadig det er vigtig at holde fast i at der er forskel på hverdag og fridag så det forsøger jeg om jeg kan få indarbejdet i mit nye "arbejds" liv.

  SvarSlet
 5. Det lyder helt utroligt hyggeligt med sådan en dag!

  SvarSlet
 6. Lyder som en rigtig dejlig dag. Det føles så godt at få alle de praktiske ting klaret og få kørt "bunkerne" de rigtige steder hen.
  Glæder mig til vi må se din hverdagsjakke :-)

  SvarSlet
 7. Dybt suk, hvor det lyder fantastisk. Altså specielt det der med at sidde stille og nyde den hvide stribe på himlen, sammen med lyden af piger der leger herligt. Kh. Liv

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..