Gå videre til hovedindholdet

Bowie was here...

Farvel til David Bowie... Han fyldte ikke 70 år... Heroes, china Girl, noget med mars og flere andre syrede numre. Jeg lærte ham at kende i sommeren 84 hvor jeg optog kassette bånd med Kim schumachers radioprogrammer. Jeg var fascineret... Men købte aldrig plader med ham. Vi skrev opgave i gymnasiet om hans feminine udseende og Annie lennox' maskuline udseende... Emnet husker jeg ikke men billederne står stadig klart. En musik og multikunstner er her ikke mere. Måske har han snuppet raketten til mars, han har ihvertfald prøvet en masse af og jeg håber han nåede det meste.. Sikkert mere end de fleste... God færd bowie!

Kommentarer

 1. Jeg har 'været med' på hans musik siden 70'erne og har lyttet til masser af hans fantastiske musik, som jeg også havde på vinyl dengang i 80'erne
  Ingen tvivl, han har prøvet det meste, men det er nu for tidligt at sige farvel, inden man fylder 70, synes jeg

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er er for tidligt uanset hvor meget man har oplevet og lavet :-)

   Slet
 2. Alt for tidlig desværre, og vildt syret lige til det sidste. Farvel herfra og stor respekt til en mand der har ændret verden en lille smule, og min en hel del.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal da høre noget gammel musik sammen engang :-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..