Gå videre til hovedindholdet

sommersolhverv- tanker bagud...

Om en uge er det det vinter solhverv- og et halvt år siden skt Hans- meget mærkeligt at tiden flyver afsted- men når jeg stopper og ser på hvor tæt pakket vores liv er med aktiviteter vi er glade for og ikke ville undvære- men som stoppes ind på den mindste ledige plads i kalenderen så er det ikke sært at et halvt år flyver afsted.

Så jeg lader lige tankerne hvile roligt lidt ved en hyggelig sommeraften.. trækker vejret dybt ned i maven og samler ro og glæde...

Og nej det er ikke fordi jeg ikke vil alle de rare ting jeg laver- jeg vil gerne nå det hele og vil gerne at mine børn og familie også når det hele- for de skal da både røre sig, lære noget, have friluftsliv og lære at svømme... og vi andre skal gerne spise mad, have rent tøj, motionere, dyrke en hobby og engagere os på job- og sove 7-8 timer i døgnet og så er der lidt transport også... jeg synes jeg har optimeret min tid- på Lotte Heise måden- så voldsomt at jeg ind imellem forarges/ misundelig.. på dem der bare slapper lidt af agtigt- jeg forsøger at udbrede mine løsninger om de nemme rulle med kagedej fra rema, til de mødre der insisterer på at stresse over hjemmebag til klassen- men hvis de nu stresser af med at bage så er det jo det de skal- jeg forsøger at skære lidt ned på mine hobbyaktiviteter- for der er projekter nok at gå igang med- superflotte lækre sager man kan lave selv- når jeg bliver pensionist eller hvornår?  Jeg holder op med at følge så mange på Facebook- for det er en tidsrøver- men får alligevel installeret en app til grupper og får endnu flere nyheder- jeg ikke kan lade være at læse- jeg afleverer sybøger på biblioteket og slæber to poser med nye sager hjem- for det er så spændende..  jamen hvad er der med mig? Begrænsning, begrænsning begrænsning.. jeg må bare øve lidt mere på det- eller på at nyde det jeg vælger :-)
Kommentarer

 1. Sikke nogle dejlige Sankt Hans billeder :-)
  Sad faktisk lige her i morges og så på min IG profil, at det er 22 uger siden jeg startede den. 22 UGER tænkte jeg - hvor blev de lige af ??
  Tiden flyver... Det lyder godt nok også som om du har sindsygt travlt :-O
  Håber du får en god og rolig jul med din familie :-)
  Kh Christina

  PS endnu engang er jeg glad for, at jeg aldrig har været på facebook - Kommer det heller ikke. Kender mig selv godt nok til, at vide hvor meget tid jeg kunne bruge der :-))

  SvarSlet
 2. Du skal ikke tænke begrænsninger, men prioriteringer - du vælger det du helst vil :-)
  Og ja, nogle gange hopper vi over hvor gærdet er lavest, fordi tiden ikke tillader andet, men inderst inde ville vi måske gerne.
  Men jeg glæder mig usigeligt til det vender igen, og det atter bliver lysere om morgenen :-)

  Rigtig dejlig mandag til dig

  SvarSlet
 3. Åh, som jeg kan igenkende mig i det du skriver! Jeg har også alt for mange projekt i mit hoved og lige som du, slæber jeg hjem bøger og blad fra biblioteket og fylder på med endnu flere tanker og planer om kommende projekter. Følger også mange blogs som giver yderligere inspiration til diverse krea-projekter. Men det er svært at begrænse sig når man elsker at starte op i nye projekter. Og tak for dejlige sommerbilleder!

  SvarSlet
 4. Åh - glæder mig til lidt mere lys! Og varme.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..