Gå videre til hovedindholdet

Julen varer længe

 
Vi har haft en dejlig jul- fredelig og i godt selskab af bedsteforældre og en veninde, senere i selskab med min søster med familie og nu slapper vi bare af, leger og spiller spil.
Kender i det spil der hedder Carcasonne? Det kommer pigerne og jeg til at dyrke lang tid fremover er jeg sikker på ...Kan anbefales... ligesom master mind også er værd at bruge tid på..
 
Og jeg får set tv, og strikket, besøg af veninder, endda løbet et par ture - 4 km er jeg nået til/gang.
Men der bliver mest slappet og finsovet på sofaen og spist godter..  og ikke brugt tid ved pc'en- ipaden og pinterest får min it tid... jeg bladrer og ser på lækkert sy og strik og indretning osv- men gør ikke meget ved det..
I morgen er det nytår- vi fejrer det med dennis bror og et hold venner- så 4 børn og 6 voksne- det bliver hyggeligt- og så er der heldigvis weekend bagefter- fatter ikke hvordan 2 friuger kan gå så stærkt!
 
Herfra en glædelig bagjul og et skønt og velsignet nytår til jer alle!

Kommentarer

 1. Lyder skønt med en masse hygge i de sidste feriedage; godt nytår.

  - Anne www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Lige som det skal være 😊 Og tak i lige måde 😊

  SvarSlet
 3. Tak i lige måde Ellen K. Gode nytårsønsker til dig og familien.
  Klart I bruger mellemjuledagene helt perfekt. Og hold nu op med de 4 km. Du kan sagtens være stolt af dig selv! Vi snax. Kh. Liv

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op..... Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære....