Gå videre til hovedindholdet

Same procedure...

Som sædvanlig når der er ferie på programmet har jeg lige lidt ekstra energi som går til symaskinen.. Og patchwork... Det er er bare det fedeste at skære småstumper til sy og stryge og sætte farver sammen og se kombinationerne spille til hinanden.. selvfølgelig tager det tid, men det bliver næsten meditativt at gentage samme syning på en ny lap igen og igen.. Og imens hører jeg lydbogen om Signe, af Lars Johansson... 2. Verdenskrig er slut... Ikke sjovt når man opholdte sig i Tyskland på tysk side..

I går var vi en tur i biffen. Dennis havde 4 billetter fra en julegave og da især Pernille var træt og nemt gik i selvsving var der behov for lidt ekstra underholdning. Vi se tegnefilmen " Hjem" om en pige der sammen med en alien Bøv leder efter hendes mor... Både sjov, trist og flot... Og så med popcorn til.... Jeg ville hellere se skammerens datter for jeg elsker kåberbøls historier... Men den er for over 11 år og det kan vi jo ikke prale med...

Kommentarer

 1. Det lyder som en rigtig rigtig god start på påskeferien. Fortsæt endelig i den dur :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ... Det gør vi så... Josefine har stadig nattøj på... Og pt spiser vi aftensmad... Dejligt..

   Slet
 2. Det ser herligt ud! Dine patchwork-tæpper er utroligt flotte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Tak... Jeg er jo ikke så millimeter fascist mht præcision... Men gør mig umage med farverne ;-)

   Slet
 3. Hyggeligt med biotur, jeg vil også så gerne se Skammerens datter - bøgerne er skønne.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for input Anne, dem må jeg læse... Elsker de der univers.. også Josefine Ottesens bøger...

   Slet
 4. Det lyder som rigtig hyggelige feriesysler, også selv om det ikke blev til ønskefilmen.
  Glæder mig til at se resultatet af skærerierne og strygningen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har måske lige bidt over lidt for mange småbidder med dette patchwork.... Men færdig bliver det!

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..