Gå videre til hovedindholdet

Klar åh så klar til mere varme og sol..

 
Utroligt sådan en ro og glæde jeg samler op når jeg fjerner gamle stængler og spirende ukrudt og rokker rundt med inventaret på terrassen... Og spraymaler den gule sofa sortagtig.... Den skal have en omgang eller to mere og hullet hvor musvitten fisker halm ud skal stoppes... Jeg har luret at den er på redematerialejagt... Og det spirer hist og pist..
 
Solen skinner, det gør godt.
Forår kom bare an, jo mere jo bedre. Jeg glæder mig allerede til at slå græsplænen...Den trænger til en opstrammer.
 
 

Kommentarer

 1. Svar
  1. Ja det er bare livgivende på denne tid af året :-)

   Slet
 2. Har været igang med samme tur både i går og i dag, dog med undtagelse af sofa spray:O) men til gengæld har jeg slået græs, den duft af nyslået græs den er fantastisk Man bliver glad og rolig indeni og dejlig træt efter sådan en dag:) Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. duften af græd- det glæder jeg mig til !

   Slet
 3. Sikke en forårs energi. Send gerne lidt denne vej. Jeg har frosset hele dagen :(

  SvarSlet
  Svar
  1. uf uf- det lyder da ikke rart- håber ikke mandeinfluenzaen har ramt dig ?

   Slet
 4. Åh ja - sol og varme! Hvor er det skønt for dig med sådan en dejlig terrasse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja- det er bare luksus- og heldigvis er bedet ikke større end det er overkommeligt- for der skal jo også være tid til at sidde og strikke... har endnu ikke klaret havearbejde og strik på samme tid ;-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..