Gå videre til hovedindholdet

BogstavfrugtposerDet gamle dynebetræk med engelske ord bliver nu til frugtposer til Astrid, Thit, Nicoline og Josefine alle fra Josefines klasse..  selvfølgelig blev Josefines syet til sidst hvilket hun er noget utilfreds med...  

Kommentarer

 1. Det var da en rigtig god ide, god måde at bruge de engelske ord på :-)

  Og tillykke med Pernille i onsdags.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja når man går i 0. klasse fungerer det stadig - men er i tvivl om det er sejt når man bliver ældre :-)

   Slet
 2. Vildt god idé - det ser SÅ godt ud.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak- gad godt lave lidt finere finish indvendig- men det blev kun til sigsag og ingen inderpose/foer... ungerne er ligeglade når de smider dem i køleskabet- tror indholdet er det vigtigste ;-)

   Slet
 3. De er rigtig fine. Virkelig sødt stof.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja og så er der stadig resten af alfabetet tilbage - flere gange :-)

   Slet
 4. God genbrugsidé :) thumbs up!

  SvarSlet
 5. Hvor er de skønne - super ide med brug af bogstaver og ord :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja og så på engelsk... Pernille ønsker dog ikke en en med P- for Pig!! så hun slipper ....

   Slet
 6. Så fine. Jeg har et barn med z og et med x(godt nok til sidst)😉
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Mette Fie.... Det var nok bare lige min fantasi der ikke rakte til det 😃

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..