Gå videre til hovedindholdet

Overspring, krumspring, velfærdsmodel

Ville hellere hygge med dette end så meget andet..

2 pinde om dagen går altså langsomt, men da jeg er nede i p2 for næsten at nå 26 m på strikkeprøven så er det godt det samme, for det er hårdt ved hænderne...

Kommentarer

 1. Pind 2 ????
  Åh din stakkel, det ville være et evighedsprojekt hos mig :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg ved ikke hvorfor- altså forstår ikke at jeg strikker så løst...

   Slet
 2. puha! det gider jeg så ikke, så jeg holder mig til pinde 3 og strikker så efter en strl mindre i opskriften.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. selvfølgelig Frida- det er da det jeg skal :-) Tak! Nogle gange er løsningen jo lige for næsen af en!!!

   Slet
 3. Gys! Pind 2?!?!?!!?! Arme stakkel. Men den bliver helt sikkert vildt flot, endnu flottere på de tynde pinde!

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg synes ikke det bliver så meget pænere... startede på p3,25 og gik så nedad i strikkeprøven... må lige overveje om jeg følger Frids gode råd .-) (Fridas Gode råd- det lyder næsten som en kageopskrift :-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..