Gå videre til hovedindholdet

Modsatrettede detaljer

Min pauseskærm skifter pt mellem diverse sjove billeder fra en eller anden random filarkiv.. de her er da søde.. og dejlige at blive mødt af når arbejdsdagen starter..
 Der er rugbrød til morgenkaffen- i en sej pose med sej tekst- og lidt forbudt at sige: vi elsker dej! Altså det der brød er jo farligt- selv når man spiser rugbrød føles det jo jo syndigt nu om dage.. der er ellers nok emner at have dårlig samvittighed over i vores moderne liv- vi læser for lidt med og for vores børn, vi henter dem for sent, vi taler ikke med dem om de rigtige ting på den rigtige måde, vi bevæger os for lidt, vi går for meget på arbejde, vi sover for lidt og vi spiser det forkerte og lader børnene gøre det samme... og idag spiste jeg både brød og noget sukkerholdt marmelade...og fed ost... med kaffe...  mens jeg sad og læste på pc'en... uden fokus på hvad jeg puttede i munden... GISP!
 
 
Solen skinner udenfor nu- jeg mødte tidligt på job (kl. 8..) dvs kørte hjemmefra 7.20.. og har lovet ungerne at hente dem kl. 16..  den skinnede ikke for lidt siden..

Min søsters svigermor sender jeg tanker idag- hun afgik ved døden i aftes efter mere end 1 års kræftsygdom og en behandling som tilsidst ikke hjalp hende. Jeg så hende sidst lige før jul og tænker med glæde på mine minder om hende.
Jeg har kendt hende i over 25 år- hun var et utroligt dejligt og fint menneske som altid var rar at tale med- og som efterlader en stor tom plads hos mange.  Ære været hendes minde!Kommentarer

 1. Hvor er det trist med din søsters svigermor. Det må være hårdt. Spis du lige hvad det passer dig og hvornår det passer dig:-) Jeg tror på den dér med alting med måde - ellers ville jeg nok leve af ferrero rocher og lyst brød;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er trist, men begravelsen i går var en rigtig fin oplevelse på den sidste vinterdag skinnede solen utroligt og fuglene sang. Jep alt med måde 😃

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..