Gå videre til hovedindholdet

Hjemme..

 
 
Som i hjemmearbejdsplads... sådan ser det ud når jeg arbejder hjemme fra- med grønt til den ene side og terrassekig til den anden- og ledninger der ikke rigtig matcher det gamle teakchatol- men der skal jo altså strøm til skidtet ikk!
 
Jeg nyder at have mulighed for at sidde fredeligt i eget hjem og fordybe mig- at det er arbejde jeg fordyber mig i gør intet- bare her er fredeligt. Ind imellem så tænker jeg at mine 20 voksenår før børn jo nok har sat lige rigelig spor i mine behov- eller også er det bare alderen der gør at jeg ikke skubber behovet for ro i eget hjem ind under gulvtæppet-
 
Nå tilbage til skærmen/papirerne som ligger på spisebordet.... og en ny kop kaffe...
 
 
 
 


Kommentarer

 1. Hvor ser det hyggeligt ud, kan rigtig godt lide dit chartol :)
  Hvad med at sætte stikkene fast op under chartollet eller bagpå, og så evt. bore et lille hul???
  Håber at du ellers har det godt.
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
 2. Arj hvor sk*** hyggeligt Ellen K. Sikke en skøn plads du har fået indrettet dig. Jeg ville nok ikke arbejde, men blive helt filosofisk og klog-agtig på dén plads :)

  SvarSlet
 3. Jeg er vildt misundelig - netop den med ro i eget hjem, det er vidunderligt, også selv om det er arbejde, der skal fra hånden og ikke hygge.
  I morgen er det min tur (håber jeg)
  God arbejdslyst

  SvarSlet
 4. Sikke dog en skøn udsigt! Når jeg arbejder hjemme (i fritiden) foregår det som regel i sofaen. Med musik og strikketøj, så jeg læser bedre. Det er SÅ hyggeligt. Men din udsigt slår alligevel alt.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..