Gå videre til hovedindholdet

Arvingen


Lige om lidt er jeg færdig med udtagningerne og skal til ærmer...
Den er dejlig varm så har slet ikke lyst at tage den af efter prøvningen...Kommentarer

 1. Du ser lidt koncentreret ud. Måske den skulle på pindene her.

  SvarSlet
  Svar
  1. jep... opgav og så godt ud... så hellere koncentreret ;-) den er altså dejlig varm på pind 7...

   Slet
 2. Men det bliver måske lidt besværligt når du skal strikke maskerne på ryggen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha- ja det går nok alligevel hurtigere med den her på skødet og noget andet på i stedet... fandt da bare en anden varm trøje at kravle i... der mangler jo ikke noget i skabet..

   Slet
 3. Den ser ud til at blive lækker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror den bliver rigtig lækker :-) og farven er i dagslys fin!

   Slet
 4. Spændende - få den nu af og kom igang med pindene!!! Det ser godt ud, Ellen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha- ja det var også planen- men røg i noget med ipad og spisning af en rest osterejer fra nytår... det går ikke godt til strikkepinde....

   Slet
 5. Hvor ser det godt ud - og jeg kender godt det der med, at det ikke altid er nemt at få "prøven" af igen undervejs... især ikke hvis det luner og føles rigtig lækkert.
  Men hep hep... ud over stepperne med dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. jep jep... syntes ikke der skete meget strik i weekenden.. desværre

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..