Gå videre til hovedindholdet

Kigger på fugle

Ja den sang er ungerne vilde med.... Jeg er vild med at Josefine har lavet fuglefoder og at det hænger ude på en gren i mørket mens jeg lige klipper en fin Iille fugl  eller to fordi jeg ikke gider lave aftensmad... Krea er bare sjovere end madlavning....Kommentarer

 1. Kender ikke sangen - men jeg elker også at kigge på fugle -det er meditativt ;-) ( vil ikke rette stavefejlen, fo så går det hele i udu ;-) det håber jeg virkelig bliver rettet snart ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mona- pyt med stavefejl :-) og jeg har da lige lavet link til fuglesangen.. bare så du er helt med på beatet..... egentlig tror jeg ikke du er gået glip af noget indtil nu !

   Slet
 2. Helt enig,hellere krea end madlavning;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. jep- det er da hyggeligere... altså indtil man kommer til over spisetid og der ingen mad er!!

   Slet
 3. Kan kun stemme i koret - hellere noget kreativt end madlavning :-) gad vide, hvorfor vi ikke bare har en automat til at lave mad, når vi nu hellere vil lave noget andet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja.. vinder jeg i lotto vil jeg købe en kok!

   Slet
 4. Krea er langt sjovere end madlavning! ;)
  Selvom Josefines madlavning til fuglene garanteret har været sjov at lave - se det er jo netop en blanding af de to discipliner. Måske fulgeformede koteletter med blomsterformede kartofler? Prøv det! ;) God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha-- vi skal have mejsekugler til aften- tak for mad skat :-) jeg ved ikke hvor det billede lige kom fra - tak LIV! ;-)

   Slet
 5. Den sang er også et kæmpe hit hér :-) Fint med fuglemad til de søde fugle - her på matriklen har vi dog måtte droppe det med at hænge det op, da kragerne ødelægger mit æbletræ, når de slås om godterne :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikken nogle dumme dyr... Kan du ikke stille et foderbræt op?

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..