Gå videre til hovedindholdet

Hvid julemorgen

Huset er stadig stille, persienner rulles op, der ligger gavepapir og står brugte glas og kopper der hvor vi forlod dem i aftes. Vi havde en rigtig dejlig juleaften som startede med at manden hentede en veninde ved toget og mine svigerforældre som ikke længere kører bil. Vi så tidsrejsen, fik dejlig mad og kiggede på det fine træ og gaveudpakningen som foregik i god ro og orden..  Det blev sent men nu er det julemorgen og det har sneet... Og nu spørger pigerne om de må tage en småkage og om kan bygge en snemand, mens det nyeste legetøj baby panda kurrer højlydt.... Og jeg nyder bare at jeg er lige her... Om lidt med bog og kaffe.. Og en stille plan om et kirke besøg oveni..

Glædelig jul til dig!Kommentarer

 1. Glædelig juledag Ellen K.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og stort i lige måde. Nu er det jo allerede lørdag en skøn en af slagsen.. alle lørdage ville være bedre hvis man havde fri mindst et par dage før...

   Slet
 2. Åh Ellen.
  Det lyder bare dejligt. Roligt. Og ualmindeligt hyggeligt ♥.
  Glædelig jul :-).
  Kh Maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Roen fortog sig til fordel for dejlige sociale oplevelser... Så dejligt ..

   Slet
 3. Glædelig jul

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, håber du er kommet godt ind og ud af jule fejringen.

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..