Gå videre til hovedindholdet

kommer tid, kommer råd, tråd eller garn ?

Ja ja- I kan vel ikke undgå at have set Ellen Holms Hendes verden kjole..
 
jeg har sukket længe over den.. har bare lyst at have sådan en- i noget af alt mit lagergarn... men burde lave andre ting færdige først.. men den er vist så nem så måske jeg skal overhale det andet indenom og starte på den... bare fordi det er muligt og det kun er mig selv der ved hvor mange ufo'er der ligger og og bliver støvet... jeg har meldt mig ind i facebook gruppen og det er forvildt så mange flotte kjoler man kan se der.. og på pinterest er de selvfølgelig også... altså det kunne da være fint at starte på den inden strikekfestivalen i næste weekend i Esbjerg. ;-) glæder mig... strikke mojoen har bare været lidt nede i flyttekasserne- og de står der stadig.. hverdagen todg over- og det er ok! Kasserne løber ingen vegne..
 

Kommentarer

 1. Åh, kom du bare igang med kjolen, den er virkelig afslappende strik at sidde med... Så har du også noget enkelt med til Esbjerg...

  SvarSlet
  Svar
  1. Har fundet garn frem... Må vist lige lave en prøve først......

   Slet
 2. Jeg hepper på en kjole... den er nem at sidde med, når vi forhåbentlig skal snakke en masse...
  Mangler stadig selv lige at finde på, hvad jeg skal strikke på dernede :-)
  Og antallet af ufo'er - hvem tæller? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. det er godt.. hvem tæller... glæder mig rigtig meget til at se hvad du skal strikke på mens snakken går ;-)

   Slet
 3. Ellen Holms kjole er så fin og anvendelig. Jeg kunne også godt tænke mig at strikke den.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..