Gå videre til hovedindholdet

jamen altså... det vidste jeg heller ikke..

Jeg får en del nyhedsbrev i min mailboks... også en masse som jeg ikke har behov for- og hvor jeg indimellem afmelder- hvis jeg kan finde afmeldingsknappen- uden at skulle igennem en lange procedure med kodeord osv- som jeg har glemt..
nå men noget af det der kommer ind er faktisk ret nyttigt.. 
idag har jeg lige lært en masse om Broccoli- og den grøntsags gode egenskaber..

BroccoliHm... nu har jeg godt nok lige fået bacon, rød peber, løg og røræg til morgen mad og er supermæt...  så broccoli trækker ikke i mig- men måske senere, evt lavet i ovnen med ost på..

og så kan jeg se at man kan få broccoli i pulverform- til at putte i sine grønne smooties... hm måske man skal bruge en opskrift- for den eneste gang jeg har lavet "greenies" var med frosen spinat- og det blev ikke godt! 

Al denne unormale blogsnak om sundmad er en del af at jeg idag er startet på et 10 ugers forløb herfra...Tatjana.. så hvis jeg kan holde gejsten hører I måske mere om emnet undervejs!

 

Kommentarer

 1. Jaaahh! Det vil jeg rigtig gerne læse om :-)

  Kærlig hilsen Tatjana
  www.lowcarb.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tatjana, hvor hyggeligt at du lige kigger her... Og det er da for vildt hvad broccoli kan!

   Slet
 2. Kender du broccoli-fritter? Hvor man skærer fra buketterne og ned igennem stænglen, vender det hele i olie og drysser salt og peber på og så i ovnen i 20-25 minutter ved 200 grader. Det smager bare SÅ godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej - men tak for tippet- det skal jeg da klart prøve .-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..