Gå videre til hovedindholdet

har I set...


Filcolana har fået ny hjemmeside ?
Nu er der bare så meget bedre kig til alle de fine gratis opskrifter de har til os...
Den her Fenya kunne jeg godt tænke mig at strikke engang.. Jeg er nemlig på udkig efter mønstre på cardigans som har v hals... forestiller mig at de bare er pænere til mig end dem er knappet helt op :-)

De har både lette og sværere ting derinde og garnet er overkommeligt i pris og forhandles rigtig mange steder rundt om i DK :-).
Kommentarer

 1. Ja,der blevet så fint derinde.
  Den ser god ud den cardigan ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og så meget nemmere at overskue opskrifterne- ja egentlig skulle jeg ikke starte på noget nyt- men nu sidder jeg alligevel og laver en strikkeprøve i lidt lagergarn :-)

   Slet
 2. Ja, endelig er siden blevet til at finde rundt på. Super dejligt og så får jeg nok også brugt lidt flere opskrifter der indefar. Skøn cardigan

  SvarSlet
 3. Helt personligt er jeg ikke så begejstret for deres garn. Når man bruget (lang) tid på at strikke et eller andet, skal garnkvaliteten være i top.
  Kh Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bodil- jeg må indrømme at jeg ikke har prøvet deres garn rigtigt af- men det arwetta jeg har liggende føles fint synes - men hvordan det er efter vask ved jeg ikke rigtig-

   Slet
 4. Ja - det er rigtig fint! Der er mange gode opskrifter.

  SvarSlet
  Svar
  1. og garnlageret indeholder sikkert noget der passer ;-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..