Gå videre til hovedindholdet

turen går tilVi skal afsted, på en kort miniferie, i vinterferien, fut-fut- sydpå- vi skal gå ture, se på vand, huse og butikker, kanalrundfart hvis vejret arter sig, hygge og sove på hotel lige ved havnen og kun 2 km fra banegården... Storbyferie med børn- hvordan mon det bliver?
Byen kan vist af nogen kaldes en slags Venedig- mange andre fokuserer mere på nattelivet- og jeg har oftest kun kørt igennem med toget sydpå til den varmere del af europa...

Kan du gætte hvor vi skal hen?


OPDATERING ting at lave/se/opleve i Hamburg:


 • Spisesteder: Leon- italiensk-pasta. Oversigt andre spisesteder.

Kommentarer

 1. Hvis det er Hamburg, så kan det kun blive godt... rigtig god fornøjelse.

  SvarSlet
 2. Billedet ligner noget fra Harry Potter? God tur!

  SvarSlet
 3. Hamborg er skøn, god kaffe, lækre shoppe muligheder til gode priser - i det hele taget en masse lækkert 😃

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder godt- jeg skal vist lige have listet mulighederne op !

   Slet
 4. Hamborg er fantastisk - og storbyferie med børn ligeså! : )
  God fornøjelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv, måske skal vi også en tur i svømmehallen :-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..