Gå videre til hovedindholdet

Hue sorger...

I juleferien stødte vi på en hue som pernilles bedste veninde har... Den ville hun også gerne have og aftalen blev at hun så skulle bruge den hver dag! Nå men da vi var i biografen i ferien kom den ikke med hjem... Og biografen havde ikke fået den ind som glemte sager desværre... Så da vi næste gang kom forbi butikken var Pernille heldig og få den sidste lille hue med stjerne på.... Idag er den så forsvundet fra hendes garderobe i skolen til stor sorg og mange tårer til følge her ved sengetid... Sammen med beretningen om bedsteveninden der havde svigtet hende og leget med en anden idag.... Skidt med kun en bedste veninde så.... !!! Det talte vi lidt om , igen!  Og da pigerne var puttet fandt jeg Jersey resterne frem og syede to huer som jeg håber kan bruges, for de andre vi har  lager er for grimme og ulækre..... Håber leopard huen passer for den matcher da gummirøjserne med tyk sål som hun pt valser afsted i dagligt...    Og hundene er der vist ikke andre der har på skolen, så håber noget af det kommer til at varme hendes ører...

Gummistøvlerne er iøvrigt rigtig gode og en del af prisen gik til fattige børn i Bolivia eller lignende... De er af mærket Bisgaard og det synes jeg jo lyder godt!


Kommentarer

 1. Nååårh, hvor er det synd for hende. Men dejligt at du lige kunne fikse et par nye til hende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den med leopard var næsten et hit da hun vågnede.... Dog lidt for stram da jeg jo ikke havde noget at måle efter...

   Slet
 2. Du er blevet rigtigt god til at sy.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også syet siden jeg var 10, så jeg har vist bare genoptaget det :-)

   Slet
 3. De nye huer er da bare spitzklasse og oven i købet unika. De skal nok blive populære!
  Og ja 'Bisgaard' lyder da ret godt! Ha' en skøn onsdag!

  SvarSlet
 4. Det er da også rigtig synd for hende og selvom veninden da også skal "have lov" til at lege med andre, er det jo ikke rart for Pernille. Vores Emil har en ven der svigter gang på gang - Emil kan godt se det, men holder fast i ham alligevel (leger dog også med en masse andre). Inderst inde har jeg lyst til at råbe at han skal droppe den lille lort:-) Du har syet nogle rigtig lækre huer. Tror jeg vil kopiere leopard-huen;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sjovt som man gang på gang kan tale om hvor vigtigt det er at have mange venner for at kunne lege med andre- når dem man leger mest med ikke lige er "tilstede"- Pernille insistrrer på at hun har mange venner- og det er rigtigt- men yndlingslegekammeraten kalder hun for sin veninde :-) - vi har prøvet og fortsætter med at lave legeaftaler med flere forskellige- og de er faktisk også opmærksomme på at der er et lidt skævt forhold i skolen- men man kan jo ikke vælge sine børns venner. Samtidig tænker jeg at med gode snakke og opbakning omkring det så er det jo også en lektie der skal læres- især omkring med hvad man så lige gør af sig selv når man står der alene tilbage :-) hvis bare det ikke er det eneste der fylder og betyder noget, så går det nok :-) men jeg synes de er blevet slemme til kun at ville lege to og to- men jeg er ikke ekspert på det med bedsteveninder i folkeskolen ;-) - og tak fordi du lige deler dine tanker med os Christina :-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..