Gå videre til hovedindholdet

Mørket fylder

Her i min krop og sjæl fylder novembermørket en del, måske især uden jeg tænker over det. Men min glæde ved smukke morgenkøreture er ikke så nærværende når der er dunkelt udenfor og tiden bruges på at komme til live og være væk i lydbølgernes verden. Egentlig en meget indadvendt aktivitet.

Idag fortrænges mørket med stearinlys, for næsen nyser og løber og jeg har arbejde med hjem så der kan skrives fra hjemmearbejdspladsen istedet fra kontoret i Viborg.

Så nu er der lys i de fine gamle keramik stager i det mørke 70'erne design og jeg siger :" sætigang", Huset er tomt og radioen kører i baggrunden til selskab, en god start ikke sandt ?
Kommentarer

 1. Hvor ser det fint ud med levende lys i mørket.

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kit- de fine runde skygger synes jeg er særligt flotte -)

   Slet
 2. Årh hvor er du god til at hygge om dig selv, Ellen K! : )
  God bedring!

  SvarSlet
 3. Tak skal du have, ja det er godt med.lidt hygge pt.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..