Gå videre til hovedindholdet

Kalender Give away

Pt er jeg helt bar- altså mht ideer til blogindlæg...ikke bogstaveligt- altså :-)
Så vil jeg benytte lejligheden og reklamere for en give away ovre hos Liv med den den hyggelige blog "Min skæve vinduesplads til verden" inde i mit hovede bliver det navn til : "pladstilverden", og det tolker jeg som plads til os alle sammens variationer og særheder- og det er faktisk noget af det der er hyggeligt ved at følge med hos Liv- og man kommer til at kende hende synes jeg- selv om hun aldrig viser billeder af sig selv eller sine børn- men hvis man er til blogge med ord på- og svar på kommentarerne så er det der man skal hen..også især hvis man savner et lille grin så er hendes "latterlige torsdags" indlæg fine..

Nå men hendes Give away handler om en fotokalender Cewe som også sælger fotobøger.. og du skal kun kommentere på indlægget og ikke andet- så har man en chance i give awayen- og hvem kunne ikke lige bruge en fotokalender til julegaven til farmor- jeg kunne ihvertfald godt :-)


Fortsat god november dag!

Kommentarer

  1. Tusinde tak for den søde omtale, Ellen K ♥♥♥

    SvarSlet
  2. Takker for tippet :-) Jeg har også lige bestilt et par fotokalendere hos Pixum, da det er den perfekte julegave til familien, hvis ikke man har tid til at lave en fotobog :-) Jeg fandt denne side, hvor man kan få 20% rabat på fotokalenderen: http://www.pixum.dk/fotokalender.html

    Mvh

    Susanne

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..