Gå videre til hovedindholdet

Dagens ord er et gajol ord....


 
Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..

Kommentarer

 1. Og hvilke vise ord på Gajolpakken!
  Fortsat god bedring hos jer. Lyder som om det går den helt rigtige vej! : )

  SvarSlet
 2. Lyder helt klart som om i har brug for powernap og Ga-Jol'er.... og kan vi så få ført venligheden ud i trafikken også? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. uh det med venligheden i trafikken har jeg ikke temperament til- da jeg gerne vil have overstået mit ophold derude i bilen hurtigst muligt :-)

   Slet
 3. Svar
  1. Ja syntes lige det passede ind i mit univers idag :-)

   Slet
 4. Det var da et citat der er værd at huske på :)
  God bedring til jer alle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lige ved at man kan bruge det hvis man spiser LCHF.. der er olie jo også godt.. og tak- ungerne virker til at være på den rigtige side af sygdommen..

   Slet
 5. Så sand som det er sagt, holder også meget at de vise ord på gajol pakker og på min yogi te.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er så hyggeligt med de der små ordsprog som lige giver en et skub til at lave en tænksom pause :-)

   Slet
 6. Rigtig god bedring, håber at du snart er helt frisk igen :)
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
 7. God bedring! Rigtig dejlig strikkefestival. Jeg håber, du er frisk til det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro jeg var i form:-) og festivalen er super, det summer dog lidt for mine ører....

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn