Gå videre til hovedindholdet

Selv den mindste blomst

Kan medføre et smil på læben, sådan en blå mandag morgen hvor bunkerne på job kipper faretruende og tendensen indeni hælder over på minus, negativ, dårlig humør, og hvad har vi ellers mere... Bare i det hele taget uoverskueligt... Konklusion: weekenden var for kort! Som Josefine spurgte om igår: hvorfor har vi kun fri to dage om ugen? 

Den lyserøde himmel er fra sidste uge ...


Kommentarer

 1. Godt spørgsmål - hvorfor er der kun to fridage i ugen? Burde det ikke kunne fordeles lidt bedre, når nu der er syv dage i ugen? Kender kun alt for godt den fornemmelse af weekend, der sluttede før tid:-)
  Under alle omstændigheder - ha' en god uge!

  SvarSlet
 2. Godt du kan finde lidt modvægt, så det ikke tipper negativt. Det ville være kedeligt!
  Masser af god energi til dig Ellen K. God mandag - og allerede på torsdag bliver det latterligt :-D
  /Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja endda total grinagtigt- for jeg skal til Maribo på strikkefestival.... skal lige alt muligt inden... så ved at når jeg sidder i toget fredag morgen vil jeg glæde mig!

   Slet
 3. Weekenden er altid alt for kort - bare liiige en fridag eller to mere om ugen, tak (;

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Please... vi kan lave en afstemning om det :-) bare man så ikke skal nå det samme på arbejde på 4 dage som på 5 .... for det er vist der hunden ligger begravet for mig pt...

   Slet
 4. Ro på - kan kun sige det igen og igen, som et andet lille mantra...
  Lige om lidt venter efterårsferien - der er kun 9 arbejdsdage tilbage :-))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeg finder roen inden... for også det jeg skal nå efter efterårsferien kværner rundt pt...men glæder mig!

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..