Gå videre til hovedindholdet

Historien i skoletasken


En hyggelig kort fortælling om pernilles liv....
Kommentarer

 1. Åh! Jeg sidder da her og smiler:-) Hvor er det fint.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg var ved at kigge efter gamle sager i skoletasken og så kom den her frem: Elsker vand(bade) og is.. det er da dejligt at se :-) Hav en god dag!

   Slet
 2. Nå! Det er vand og is! Rigtig fine billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da en rund swimmingpool- tror jeg ;-)

   Slet
 3. Den er da rigtig sød ... en skøn idé og en af de ting, man har lyst til at gemme som forælder. Tak for din søde kommentar - sjovt, at det var gået din næse forbi at vi er rykket til Spanien i en periode ... Jeg er begyndt at skrive på en anden blog også: detrenecirkus.wordpress.com for jeg kunne ikke finde ud af det der med blandingen af det hele. Så nu har jeg adskilt det lidt. Du kan følge lidt med i livet i Spanien dér - skulle du få lyst ;-) Nu håber jeg at jeg er ved at komme lidt i blogomdrejninger igen. Jeg er i hvert tilfælde stadig glad for at læse med på din blog!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..