Gå videre til hovedindholdet

Historien i skoletasken


En hyggelig kort fortælling om pernilles liv....
Kommentarer

 1. Åh! Jeg sidder da her og smiler:-) Hvor er det fint.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg var ved at kigge efter gamle sager i skoletasken og så kom den her frem: Elsker vand(bade) og is.. det er da dejligt at se :-) Hav en god dag!

   Slet
 2. Nå! Det er vand og is! Rigtig fine billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da en rund swimmingpool- tror jeg ;-)

   Slet
 3. Den er da rigtig sød ... en skøn idé og en af de ting, man har lyst til at gemme som forælder. Tak for din søde kommentar - sjovt, at det var gået din næse forbi at vi er rykket til Spanien i en periode ... Jeg er begyndt at skrive på en anden blog også: detrenecirkus.wordpress.com for jeg kunne ikke finde ud af det der med blandingen af det hele. Så nu har jeg adskilt det lidt. Du kan følge lidt med i livet i Spanien dér - skulle du få lyst ;-) Nu håber jeg at jeg er ved at komme lidt i blogomdrejninger igen. Jeg er i hvert tilfælde stadig glad for at læse med på din blog!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op..... Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære....