Gå videre til hovedindholdet

5 årsdagen

Idag ønsker vi Josefine tillykke med de 5 første år... Mine tanker går tilbage til hendes fødsel en tirsdag kl. 13.07. Fødselslægen som kæmpede med os med at hive bassen på 4,5 kg i land havde mange flotte navne forslag: Victoria, Alexandria og Josefine...  Og sådan blev det. Jeg er taknemmelig for at hun kom ud kun bulet på hovedet og skæv inakken, men i et stykke. Ellers tog hun fødslen flot og nu glæder hun sig til besøg af pigerne i den nye, nye børnehave. Hun er faldet bedre til der på 3 uger end på 3 mdr i den vi flyttede fra. Så lyt til dig selv Ellen, tænker jeg ifht beslutninger om børnene... Stol på mavefornemmelserne...  Tak for opbakningen fra jer omkring det. 

Kommentarer

 1. Tillykke med datteren....
  Fem år er en skøn alder....
  Ja, mavefornemmelsen skal man ikke overse, dethar altid et og andet på sig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annette- nogen gange kan det dog være svært at mærke mavefornemmelsen synes jeg :-)

   Slet
 2. Tillykke til Josefine i dag. Og dejligt at høre at det går så godt i den nye børehave : )
  Nyd dagen! kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jeg rigtig glad for- kan mærke at det ikke fylder i bevidstheden længere :-)

   Slet
 3. Tillykke med guldklumpen ;)
  Håber I får en dejlig dag.

  SvarSlet
 4. Tillykke med din efterhånden store pige. Jeg håber Josefine (og I) får en dejlig dag. Hvor det glæder mig at høre at det går bedre i den nye børnehave. Jeg har tænkt så meget på jer. Og tak for din søde kommentar på indlægget om min jersey-nederdel:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme- jeg overvejer stadig at sy en også :-)

   Slet
 5. Stort tillykke med Josefine, håber hun får intet mindre end en fantastisk dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror det var en dejlig dag for hende- den blev ihvertfald lang :-) for vi spiste kinesisk mad ude om aftenen :-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..