Gå videre til hovedindholdet

Godmorgen her, godmorgen der...

Børn, tv, have, krydderurter, omelet, blå himmel, solsikken på bordet, yndlingstallerken, ny nederdel og gaven fra Jeannett igår... med blomsterstøv på hylden oppe over øjenhøjde, men i ipad synlig højde...

Hvad skal jeg med instagram ?


Kommentarer

 1. Hyggelig hyggelig! Skønne sommermomenter ;-)
  Godmorgen til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep- en rolig morgen fanget i collagen af fotos :-)

   Slet
 2. Hvor ser det vildt hyggeligt ud - lækre billeder :-)
  Og hvad du skal med instagram... tja, jeg viser billeder uden ord

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det kan man jo også på facebook- og på bloggen, hvis man synes man ikke lige gider skrive noget- :-) Nej jeg ved godt at man nemt kan se alle de andres fine fotos der.... men så har jeg jo pinterest også...

   Slet
 3. Dejlig du/i kunne bruge vaserne og tak for sidst, det var super hyggeligt. I bor jo så dejlig der i jeres nye hus, og tænk at du (næsten) har fået alle dine ting på plads ;-)
  Hvad skal du med Instagram, du skal inspirerer og blive inspireret. Alt det der mellem linjerne på bloggen, det ligger på instagram. Jeg ved du vil elske det, hvad med at oprette en profil og så bare kigge med i starten. Kom nu lokke lokke...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jeannet, jeg ved det godt- men jeg synes der er så mange steder at følge med og opdatere i forvejen- så jeg venter lige lidt endnu med at hoppe på :-)

   Slet
 4. Skønne billeder :) Jeg er heller ikke hoppet på instagramvognen. For mig handler det ikke kun om at se bileder fra folks liv, jeg synes det er mindst lige så hyggeligt og inspirerende at "høre", hvad der rører sig i folks liv - hvad de tænker af små og store tanker. Det er muligt, at man på instagram kan "læse" det ud af billederne, men det er jeg åbenbart ikke så god til, for jeg ser bare en masse børn, blomster, vaser og hjemmebag osv.
  Håber du bliver ved at med at blogge...

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Irene- det gør jeg helt sikkert- min gl. blog begyndte jeg maj 2006- og det var helt anderledes dengang- jeg var ikke medlem af facebook og brugte bloggen som "dagbog" og til at vise krea sager frem- siden kom pigerne til- og det er stadig min dagbog- jeg får heller ikke skrevet på facebook, men elsker billeder med ORD til- og tankerne bag- så det er vist min form det her- samlet på et sted :-)

   Slet
 5. Dejlig morgen! Jeg kan godt lide, du viser billeder her. Har heller ikke lige opdaget Instagram endnu....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sådan er det ihvertfald lige nu:-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..