Gå videre til hovedindholdet

Fund....af den naturvidenskabelige slags...

Så fandt jeg da lige en kvæstet guldsmed på p-pladsen... Den skal da herhjem og udstilles sammen med rævekraniet og hvad vi nu ellers lige finder af spændende sager...

Men uh det er svært at lade være at pille ved sådan en fin en når man er 5-6 år...
Kommentarer

 1. Hvor er det fedt at I laver naturvidenskab sådan.
  Da mine børn gik i børnehave, fik de en masse gamle "weck-glas" /store sylteglas til at udstille alt muligt spændende de fandt ved stranden, skoven osv i. De kaldte dem forundringsglassene:-)
  Kis

  SvarSlet
  Svar
  1. Forundringsglas, super navn, for det er jo netop det at forundres over naturen jeg gerne vil give til pigerne. Jeg må vist på jagt efter glas til det formål:-)

   Slet
 2. Hehe hvor er det hyggeligt....og typisk dig, altså!
  Stort smil fra Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad mener du da lige med det? Ja jeg skal nu ikke have ål i badekarret.. Sådan en var vi 3 piger i min barndom der fangede og puttede ind i venindens mors badekar... Hun tog det mere roligt end jeg ville gøre idag... Nu kommer jeg lige i tanke om at vi ikke tog den døde kakerlak med hjem fra ferien... ,!!! Til gengæld "sov" et lille firben mere end en uge på terrassebordet på en sten... Sammen med diverse skaller... Så ja typisk!

   Slet
 3. nøj hvor er den fin.. vi har et par af den fætre flyvende rundt i haven i øjeblikket... de er meget facinerende

  SvarSlet
 4. De er helt vildt smukke, guldsmedene. Synes bare jeg meget sjældent ser dem i virkeligheden.

  Lækker ide med naturvidenskabsudstilling derhjemme - suger lige til mig af ideer :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)