Gå videre til hovedindholdet

Nyt strikketøj på bedding...
Dagen idag er blevet godt brugt: jeg har været nord for hovedstaden til et møde fra frokosttid og frem. Heldigvis betød det at jeg kunne køre i menneskelig tid imorges. Da de arbejdslige pligter var ovre skulle der lige provianteres til de 3,5 times kørsel retur. 
Og jeg måtte lige stikke hovedet ind i boghandlen når jeg nu var på udgang fra børnehentning og aftensmad og heldigvis var der et ex. af Anette Danielsens bog Strik med stumper... 
Så nu er garnlageret gennemgået for single nøgler, som der da lige er en del af.... Jeg har også fundet strikkepindene i flyttekasserne (dem med mine kreasager venter stadig på udpakning) så nu skal der laves strikkeprøve...
 Det er da bare en perfekt start på at vi har en fridag imorgen, ikke?  Som man siger her i Randers, ikke?...:-)

Kommentarer

 1. altid fedt med en ny kreabog, det ser ud til at være noget rigtig lækkert garn du har tænkt dig at bruge, man kan næsten fornemme hvor blødt det er

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg sidder også og hygger mig med det ....

   Slet
 2. Skønt udtryk "single nøgler" det har jeg ikke hørt før :)

  Nyd din fridag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øh det havde jeg da heller ikke.. Men som du kan se er de ikke alene....

   Slet
 3. Hvor skønt, at du kunne nå boghandelbesøg også! Modellen er rigtig fin. Hun laver så mange fine ting.... Håber, din fridag bliver perfekt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Christunte, indtil videre er det lige til at holde til... Kaffe, strik, tv og ungerne passer sig selv mens manden læser avis..

   Slet
 4. Flot trøje og spændende bog. Heldige dig med fridag, håber, du får godt gang i trøjen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte, ja det er en fin bog... Men mit garn passer skidt med strikkefastheden... Og jeg vil nødig ned på pind 2,5....så der er ringe fremdrift på projektet..

   Slet
 5. Vild med dit nye udtryk: single nøgler
  God fornøjelse med projektet. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv- det er netop god fornøjelse for mig at lege med garn og strikkeprøver- at det så tager en krig inden jeg bliver færdig er en biting :-)

   Slet
 6. Uh, jeg har kun lige smugkigget bogen hos Liv :-)
  Spændende projekt du har fundet frem til, og dine farver ser super godt ud sammen. Glæder mig til at se det undervejs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Me too kan jeg tilføje... er igang med strikkeprøve 3...

   Slet
  2. Hatten af for ihærdigheden :-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..