Gå videre til hovedindholdet

Mine nye krydderurter

Det er altså en fryd at gå ud på morgentur på terrassen og se hvordan alle disse skønne sager vælter op af jorden.
At klippe masser af purløg til æggekagen og have nok til de næste ti gange er for mig en slags luksus... Og se lige salvien, hvilken farve mon den får lige om en uge?Kommentarer

 1. Det er da skønt med sådan et færdigt krydderurtebed! Dejligt, at du så også får brugt det. Det ligner en rigtig skøn have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja udover græsplæne og krydderurter er der ikke andet end terrasse- men det er super enkelt at overskue og det kan vi godt lide lide for tiden :-) og så gør det da ikke noget at de her urter bare kan plukkes ad libitum :-) og pynter samtidig :-)

   Slet
 2. Hvor er du heldig med sådan et bed ved indflytning - en ting er det praktiske, men det ser også vildt godt ud, og så dufter det garanteret fantastisk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare herligt. Duften må jeg lige teste; citronmelisse og mynte dufter mest når man gnider et par blade..

   Slet
 3. ih bliver helt misundelig - jeg sidder her på anden sal og længes efter en lille have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så håber jeg du har en lille altan, der kan man jo også have et par kasser med krydderurter;-)

   Slet
 4. Det er herligt - og så motiverer det så meget mere til at gøre lidt ekstra ud af maden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har fået krydderurter i frikadellerne i aften:-)

   Slet
 5. Hvor herligt at flytte ind et sted, hvor nogen har efterladt overraskelser i forårshaven! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. ja- især når jeg altid har elsket krydderurter og efterhånden har efterladt en del når jeg er flyttet :-) dejligt at få lidt igen :-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..