Gå videre til hovedindholdet

Udsigten kan jeg ikke klage over

Lige nu er her så stille at jeg kan høre hvordan det suser for ørerne. Det er dejligt for pigerne sad på bagsædet af bilen næsten 4 timer i træk og grinte, drillede, råbte og skreg mens jeg var chauffør. Manden kørte den anden bil, for den er der behov for her i Randes i den kommende uge, og når morgendagens fødselsdag hos min søsters familie i Silkeborg er ovre ville jeg gerne køre direkte hjem. Og så kunne vi jo få et af mandens akvarier med herover så der kan kommes vand i og startes op med det inden vi flytter rigtigt. Så vi fik åbnet vores nye bolig og fik set på det hele. Pigerne får hver deres værelse og stiftede på under en time bekendtskab med naboens drenge... Det bliver godt... Der hvor vi flytter fra ser vi ingen børn på vejene.... Vi har snuppet en nat på hotel for mandens opsparede point og har spist kinesisk... Nu er jeg tilbage på hotellet, skal have benene op efter den seneste uges tumlen med sække til genbrug og flyttekassens.. Og om lidt returnerer de tre andre fra en provianteringstur i fakta... Og så er det ellers i kassen med ungerne... De fatter ikke hvorfor det er lyst, og jeg vænner mig altså også dårligt til det der sommetider...
Hav en rigtig dejlig sidste påskedagsferie til jer der har det... Og om godt et døgn går det løs igen..

Kommentarer

 1. Er hellere ikke tilhænger af sommertid. Håber I får mulighed for at nyde den sidste feriedag inden hverdagen med alt hvad det indebærer begynder igen. Skønt med børn at lege med ved jeres nye hus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gitte, ja det var dejligt at der er børn at lære at kende så hurtigt. Så kan vi glæde os til vi flytter rigtigt om en måned.

   Slet
 2. Ej, det lyder bare SAA godt med legekammerater og jeres nye liv i Randers :-) kh Emilie

  SvarSlet
 3. Ja det bliver supergodt, og vi får sendt så meget på genbrug, så der bliver virkelig ryddet ud i vores liv også:-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukt. Glæder mig til at høre mere fra det nye hus. Foreløbig lyder det fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en dejlig udsigt, desværre ikke den vi kommer til at nyde fra vores kommende hjem ;-)

   Slet
 5. velkommen til Randers :) det er en dejlig by, hvis man gider !!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne, det gider jeg, og jeg satser på at få gang i noget strikcafe derovre, måske det er noget for dig :-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..