Gå videre til hovedindholdet

Natlæsning

Hvad gør man når man vågner midt om natten, inden 3, og tankemylder om pakning, indretning, arbejde, børnefødselsdag osv kører rundt i hovedet så søvnen ikke vil indfinde sig... Heldigvis er der ikke en ekstremt krævende arbejdsdag foran mig og samvittigheden er god da jeg fik produceret det jeg skulle både til nogle deadlines både fredag, lørdag og søndag, ja nu jeg tænker efter så er der faktisk blevet produceret effektivt arbejde i 13 timer siden fredag eftermiddag hvor mine kollegaer gik på weekend. Dejligt at jeg føler mig lidt med det er længe siden efterhånden.
Men så bliver der tilgængelig plads til tanker om den forestående pakning og logistikken omkring flytning og indretning... Nå men nu er jeg stået op, har sat mig med vand, hyggetæppe og bog... Bogen kan i øvrigt anbefales, foregår i Indien ca 1918 mv.... Impressionisten af Hari Kunzru, lige nu foregår den på paladset sammen med eunukkerne :-)
Bogen skal iøvrigt videre når jeg har læst den, så meld dig på banen herunder senest d. 10. marts og jeg trækker lod og jeg sender den til dig...

Kommentarer

 1. Det lyder som en dejlig natlig afledningsmanøvre fra tankemylderet. Rigtig god mandag! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde, indtil videre tegner det ganske godt:-)

   Slet
 2. Hatten (hvis jeg havde en på) af for at du står op så tidligt, men det lyder til at have været rigtig hyggeligt :)
  Sikke en god idé at sende bogen videre, har du stadig min adresse? Ha Ha ;)
  Hav en dejlig dag.
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Dorthe :-) jamen du får et lod når bogens modtager skal findes :-)

   Slet
 3. Øv da for en nat, men godt at du fandt på hygge i stedet for bare at ligge og blive irriteret :-) Jeg tager også gerne et lod i kampen om bogen - lyder spændende :-) God dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep- da jeg havde tænkt diverse emner igennem flere gange kunne jeg jo lige så stå op... du får et lod :-)

   Slet
 4. Skynder mig at smide et lod i til dig.
  Og kan kun nikke genkendende til sådan en nat; da manden kom i seng i går aftes kunne han berette om brand på en af vores fabrikker, og så var den nattesøvn ligesom ødelagt... måske jeg skulle have gjort ligesom dig og have læst i min bog (Verdens Vinter af Ken Follett)
  Din bog lyder bestemt ikke uinteressant, den gad jeg godt læse.

  SvarSlet
  Svar
  1. uf- det lyder da træls... jeg har giganternes fald til at ligge og vente- er den den før den du læser?

   Slet
  2. Giganternes Fald er den første, og Verdens Vinter efterfølgeren.... jeg er vildt begejstret for Verdens Vinter indtil videre. Glæder mig allerede til den sidste i trilogien.
   Det gik heldigvis ikke så galt med branden, kun udendørs skader...

   Slet
 5. Hvor lyder det spæmdende, den kunne jeg godt tænke mig at læse, men forhåbentlig ikke om natten:-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..