Gå videre til hovedindholdet

De lyserøde rester

Søndagen går på held, efter en tur i svømmehaller fejrer vi at Pernille fylder 6 år imorgen med en hjemmelagt lagkage, ikke hjemmebagt ... Hindbær i flødeskum... Mums... Imorgen spiser vi hyggelig morgenmad og pakker gaver ud og på fredag kommer børnehaven på besøg.
Noget af det jeg glæder mig meget til ved at flytte til randes lige om nogle uger, er at det bliver så meget nemmere at få familiebesøg når pigerne fylder år. Ingen af vores bedsteforældre synes det er sjovt at rejse en halv dag og overnatte længere.
Ellers er der blevet bagt pølsehorn og pandekager en masse, da der udover børnefødselsdag er en brunch næste lørdag vi skal med til... I aften skal der vist lige pakkes et par gaver ind.. Manden har hjembragt dem, og så må jeg nok pakke ind. Heldigvis er der ikke så mange som til jul, for jeg synes ikke det er sjovt, så her kommer ikke fine fotos af lækker indpakning...
Nej jeg vIl hellere læse i denne bog: Elizabeth George, en fars begær... Når den er læst sender jeg den videre til en af jer der lægger en kommentar herunder... Jeg trækker lod næste søndag..
Og bogen fra sidst skal sendes til kommentar nr 2, da Josefine valgte tallet 2 ud af 5...
Så kære Dorthe, en bog er på vej når jeg får den postet med videre......


Kommentarer

 1. Mums en lækker lagkage. Tillykke med hende i morgen! : ) og rigtig god søndag aften. Er sikker på at Pernille er ligeglad med indpakningen ;) Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, det er jeg også sikker på:-) og go aften til dig og dine!

   Slet
 2. Tillykke til Pernille.
  (Nej tak, til bog)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lea, skal bringe dit tillykke videre:-)

   Slet
 3. Mmm den ser god ud. Et stort tillykke med datteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, hendes fødselsdag er tegn på forår, håber jeg!

   Slet
  2. Den bog har jeg læst. Den er god! Har den i reolen......
   Tillykke med datteren! Dejligt, at hun kan fejres i flere omgange.

   Slet
  3. Jep den er læst færdig- slugt råt på et par dage... :-) Ja det er dejligt at kunne holde fødselsdag i etaper :-)

   Slet
 4. Sikke en god ide at sende bogen videre, jeg takker dog nej, jeg får den sikkert aldrig læst. Det er nemmelig en af de ting jeg aldrig når, og som jeg har lært at leve med ;-) Ville bare lige ønske Pernille en super dag i morgen, og sige at jeg glæder mig til snart at få jer tættere på.

  SvarSlet
 5. Ha, great cake and a great author! ;)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..