Gå videre til hovedindholdet

Æble blåbær crumble

Josefine har skoldkopper, det er 3. dag så der går nok lige et par mere inden pletteren kulminerer.. Så søndagens tur i svømmehal var kun for Pernille og mig... Godt hjemme igen stod den på kaffehygge og lidt lunt med cremefine på..

Opskriften på smuldretærten får du lige her og det er nemt at gå til...

3 æbler snittes i fine stykker i en ovnfast skål.
Giv det nogle minutter i microen med en dl juice
Rør 1 spsk maizena op med 2 spsk vand og rør i æblekompotten.
Giv æblekompotten lidt mere tid i microen.
Bland en pose blåbær 225 gr og 3 spsk sødemiddelpulver i og rør rundt.

1,5 dl hvedemel,
1 tsk kanel,
2 spsk sukker og
50 gr let margarine, smeltet blandes og drysses over frugten i fadet.

Bag ved 180 gr varmluft i 25 min.


Velbekomme!

Kommentarer

 1. mmmm - det lyder som noget jeg skal prøve:-) Rigtig god bedring med Josefine - begge vores børn har overstået det og slap heldigvis billigt, men jeg syntes det tog laaaaang tid; Carla var hjemme i en uge.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Rigtig god bedring med Josefine, heldigt det er påske og der alligevel ligger et par fridage og venter.
  Din crumble ser rigtig lækker ud, og med gæster flere gange i løbet af påsken tror jeg helt sikkert det er noget som skal prøves :-)

  SvarSlet
 3. Mums det ser lækkert ud! : )

  SvarSlet
 4. Tak skal I have- Josefine virker frisk- og keeeder sig gevaldigt her hos mig.... måske vi lige skulle snuppe resterne af blåbær-æblerne om lidt....

  SvarSlet
 5. Mums - det må blive påskens bageprojekt :-)

  SvarSlet
 6. Yum, den ser bare super lækker ud (:

  - Kit

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..