Gå videre til hovedindholdet

8. marts kvindedag for 113. gang!

I anledning af at det idag er international kvindedag vil jeg lede jer hen på bloggen Mandfjols for den skal jeg da lige kigge på fremover :-)


Tænker du over forskel i køn:

 • ifht dine børn og deres kammerater og legene som initieres i børnehaven af de voksne?
 • der hjemme ifht hvem der først springer på opgaverne ?
 • på arbejde ?
Eller er det helt passe- og ikke relevant i danmark at være opmærksom på det emne?

Kommentarer

 1. Hej

  Stoffet er vel ankommet
  TAK for byttet
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle Malene- selv tak- det var godt :-)

   Slet
 2. Her er det helt sikkert ikke passe. Faktisk tror jeg også at vi (ihverttilfælde de fleste af os)ubevist laver forskellen. Er det i opdragelse, på arbejde eller bare i omgang med andre. Men der er jo også en forskel....eller hvad?! ;-)

  Rigtig god dag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo der er en forskel- og så hellere opdrage børn til at omgåes med de forskelle der nu er mellem mennesker end opdrage i 70'er ånd med at alle er lige- for så bliver man (jeg!) så skrammet af at løbe panden mod muren- :-)

   Slet
 3. Jeg synes vi er nået lang, men er alligevel langt fra i mål, og spørgmålet er så skal vi helt i mål, måske ikke, men vi kan godt rykke os yderligere, således at alle de veluddannet kvinder i dette land også kunne få mulighed for at beside de jobs som de rent faktisk er kvalifiseret til.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..