Gå videre til hovedindholdet

Trin for trin

Mit lappetæppeprojekt går lige så stille fremad... Der bliver syet en række ad gangen og nålet på og syet fast, og det samme når jeg så igen aftenen efter... Trin for trin... Dette indlæg bliver forøvrigt skrevet på ipad... Via et ipad bloggerprogram, så jeg er ret spændt om det virker..

Det er utroligt så meget det pynter at få syet alle løsdelene sammen... Og jeg gør mig umage med at samle hvert hjørne med 3 nåle så det bliver lige og ikke skrider...
Og at tage foto med ipad bliver da nok lige noget flottere end med telefonen... Mit kamera virker ikke længere så billedekvaliteten har desværre været dårlig alt for længe... Men padden her er kommet til mig via arbejde, skal helst bruge den til notater til møder mv... Og til blogning...

Kommentarer

 1. Kan fortælle dig, at det fungerer rigtig fint med at blogge fra din Ipad, selv skal jeg til at købe en for min fødselsdagspenge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helena, jeg glæder mig til at få nogle pænere FOTO ind imellem alle ordene. God ide at bruge dine 25 årsgavepenge på sådan et apparat... Jeg får ikke lov at låne den mens pigerne er vågne....

   Slet
 2. ser spændende ud, håber snart på lidt tid til mine lapper. Skal ha kigget dem og skåret dem til så mål passer nogenlunde, så jeg også kan kæmpe for at få nogle gode samlinger.

  Ser godt ud ind til nu

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har indtil videre ikke rettet på lappernes størrelse, men passet til under seningen og med nålene... syntes ikke.der var så stor variation i de 121 lapper jeg har i bunken:-)... god fornøjelse!

   Slet
  2. Kan se jeg har nogen der er noget større men har også en fornemmelse af enkelte er lidt mindre.

   Slet
 3. Ser ud til at blive et fint tæppe - glæder mig til at se det færdige resultat :-)

  SvarSlet
 4. Ja når man først har fået sådan en Ipad i hus, så er der mange der vil dele :-) jeg glæder mig til at se fine billeder og dit tæppe.

  SvarSlet
  Svar
  1. det gør jeg også- har længe været træt af mine fotos...

   Slet
 5. Glæder mig til at se det færdige tæppe!
  - og med hvilket program blogger du fra iPad'en?

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har brugt en gratis app der hedder "Draftcraft free" men kunne da godt tænke mig at finde ud af om der findes nogle rigtig gode????

   Slet
 6. Det bliver virkelig fint! Det ser stort ud?

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er 11*11 lapper som før sammensyning er 16 *16 cm- så hvis jeg nøjes med en cm sømrum ialt bliver tæppet 165*165 cm... så med lidt bredere sømrum og en binding kant på tilsidst så er det nok der jeg ender .-)

   Slet
 7. Hvor ser det fint ud med dine samlinger og sammensætning. Jeg glæder mig til at se det endelige resultat (og komme igang med mit eget lappe-tæppe) Det er en super billedkvalitet fra iPaden :-) Jeg må sige at sådan en er vanedannende. Jeg syntes det var lidt noget pjat at anskaffe sådan noget, men det er bare så nemt lige at tjekke noget på nettet eller at BLOGGE :-)
  God dag.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære line! Ja det er altså federe at vise projekter frem i god farvegengivelse end på et grumset mobilkamera... Har du fif til et godt ipad blogger program?

   Slet
 8. Det er da nogle grumt fine billeder du laver via din iPad - det ser godt ud.
  Og tæppet kommer da til at blive så skønt. Er helt enig, der kommer langt mere ro på, når man får syet alle delene sammen og det bliver til en enhed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også rigtig meget til at hele toppen er færdig :-)

   Slet
 9. Det ser skønt ud - jeg elsker altså patchwork

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hvis man får sat farverne så de spiller godt op ad hinanden så er det bare lækkert at kigge på :-) og når delene så samles og man står med det færdige resultat er det helt utroligt at det er lavet af små stykker...

   Slet
 10. Vi er så heldige at vi har to Ipads nu - fuldstændig uundværlige:-) Og virkelig fine billeder du har taget med den - jeg glæder mig til at se det færdige tæppe. der er mange fine lapper.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. ja - jeg har tænkt tanken om 2... to børn og æggeuret ringer hver 10'ende minut- at nu er det den andens tur!!! :-) min mobil har helt fred nu!

   Slet
 11. Hvor ser det fint ud. Er spændt på at se tæppet færdigt.
  Det er skønt med en ipad, er næsten ikke til at leve uden..
  kh hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hanne! Ja tæppet begynder at tage form- mangler kun 4 baner:-)

   Slet
 12. Ser hyggeligt ud. Håber du dele hvis du finde et godt blog program til Ipaden:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vera- det vil jeg gøre- det jeg har brugt til indlægget her hedder draftcraft- men er sikker på der findes bedre :-)

   Slet
 13. Åh det bliver så fint ellen..

  jeg har også lapper fremme en gang imellem, det er ligesom om jeg ikke kan få det til at spille.. så jeg valgte sidst jeg sad med det at pakke det ned en 14 dages tid, og tage det frem med friske øjne.. bagside fleece er købt og pladevat,, men de kreative ide´r til tæppet mangler... mon ikke de dukker op igen.. du har i hvert fald vækket lysten til at hive det frem en uge før tid ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih hvor godt, mit ligger også på hylden og venter på det sidste ryk.... Måske vi kan skubbe til hinanden!

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..