Gå videre til hovedindholdet

S som sherry

Jeg må indrømme at jeg synes det er superhyggeligt med et glas om aftenen ind imellem..  måske står der portvin på flasken men er det ikke næsten det samme bortset fra farven? Og når det så indtages af min farmor fine tynde glas så hygger jeg...

Hilsen Ellen

Kommentarer

 1. Hvor hyggeligt :-) Og sikke da nogle fine glas din farmor havde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sanne, de har altid stået langt væk i min mors skab og bliver desværre heller ikke brugt ret tid hos mig da de er meget tynde og virker skrøbelige, men de er så fine så hvis jeg hygger med mig selv kommer de frem :-)

   Slet
 2. Hehe. Det er sådan lidt a la familien Varnæs.

  SvarSlet
 3. Altså Maude;-) Jeg er så ikke lige til sherry og portvin, men det lyder hyggeligt. Den skål i baggrunden med de røde blomster, har jeg også og jeg er vild med den! Min er fra mit barndomshjem, men min mor var så sød at give den til mig sidste år.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja skålen er et genbrugsfund... Men synes den har en lækker rød farve i mønstret. Må tilstå at der også kun bliver drukket en flaske portvin pr år, indkøbt til julen. Men sådan jeg jo gå og smugpimpe ind imellem..

   Slet
 4. Uhm - det er da også hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt lige at lave en hyggestund for sig selv.

   Slet
 5. Lyder bestemt ikke tosset
  Lagde med det samme mærke til indholdet i skålen bagved - det er da ren råhygge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ketty der horer helt klart garn til.....

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..