Gå videre til hovedindholdet

M som maskeholdere, masker og morsyg...

Jeg manglede Maskeholdere til at sætte ærmemaskerne over på og fandt så lige et par gamle single strikkepinde som kunne bukkes i form og jeg slap for at sætte maskerne over på en snor.

Maskerne lavede pigerne og jeg forrige søndag på et hyggeligt medieværksted i Birkerød. Vi var der også sidste år og har stadig maskerne derfra.

Morsyg: ja det er Josefine som ind imellem hænger meget på mig, egentlig ikke mere end altid, men ind imellem er det ikke så meget og når der så kommer en bølge igen så mærker man det lige lidt ekstra. Men som med alt andet med børn er det jo bare en overgang :-)

Hilsen Ellen


Denne mail er blevet scannet af http://www.comendo.com og indeholder ikke virus!

Kommentarer

 1. Det var da smart du lige kunne lave dine egne maskeholder. Flotte masker. Morsyg ja det stopper de nok aldrig med at være ind imellem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorthe, nej det er vist bare med at nyde at hun skal sidde på skødet og vil hygge:-)

   Slet
 2. Nogen gange har de bare mere brug for den trykhed mor kan give, og selv om det kan være hårdt, er det vigtig at fylde på, indtil der er fyldt op, og de selv kan slipper igen. Hvis man begynder at skubbe væk (som vi alle ofte kommer til) så får man bare en lille fugleunge der klæber sig fast, des mere man skubber væk, des mere klæber barnet sig fast. Ja det er jo så nem at give pædagogiske råd, af egen erfaring ved jeg det er meget svære, at være den mor der bare trænger til at kunne få lov til at stå helt alene og rører i aftensmaden, uden at blive afbrudt 100 gange.
  De der maske holder de er da bare geniale, så bøjer jeg lige en strikkepind, for det kan jeg da... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du har ret. Men når far er hjemme kunne det være rart med en lille pause. Men det er ikke slemt og går over med tilstrækkelige krammere.

   Slet
 3. Sikke nogle fine masker I fik lavet - jeg skal altså blive bedre til at finde sådan nogle arrangementer.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja jeg er heller ikke for god til det, har ofte behov for ikke at booke for meget til weekenderne. Men på min side hos kommunen har jeg meldt mig til at få info om diverse aktiviteter for børn.

   Slet
 4. Det er altså nogle enormt seje maskeholdere du har lavet - er lige ved at fortryde, at jeg ryddede så grundigt op i mine strikkepinde (men de gik til et godt formål i Afrika).
  Morsyge - jeg tror det skal nydes mens tid er, for lige pludselig er de for store til det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes også det er hyggeligt når hun kommer og putter i sengen kl 7.15.....:-)

   Slet
 5. FINE masker, og skønne maskeholdere.
  Jeg har faktisk nogle maskeholdere der ligner.
  Men de er bukket omvendt. Sådan at man nemt kan stikke den lange ende af maskeholderen i maskerne, istedet for at skulle have dem over bukket, hvis du forstår? Det synes jeg er ret smart :).

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ Hæ Maj... mine er faktisk også blevet ændret siden, for jeg kunne jo ikke få maskerne på... detalje!

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..