Gå videre til hovedindholdet

lækre farver


Jeg så lige en reklame for de her gamle pindestole i nye farver... orange - ih det kunne lyse op rundt om bordet....


Og ellers så har søndagen stået på et lille hængeparti med en autosvarbesked på mailen, nogle mails der skulle sendes selv om der er vinterferie, en tøsetur i svømmehallen og om lidt er der afgang til biografen og Otto er et næsehorn... og aftensmaden er rester fra igår... 

Fortsat god weekend- og ferie til de af jer der er lige så heldige som mig :-)

Kommentarer

 1. Så lækre stole, vi har de sidste par uger forsøgt at byde på FDB stole på lauritz.com men uden held (Læs: bliver nok lidt nærrig når de man har kun har koster 25 kr i genbrug).
  Ha en skøn ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ Hæ ja den pris sælger de vist ikke noget for på Lauritz.... de må dog fortsat findes andre steder i sommerhuse mv...:-)

   Slet
 2. De stole er godt nok grumt fine :-)

  Fortsat god søndag til jer.

  SvarSlet
 3. Årrrh hvor er de skønne... Mon jeg kan overtale manden til at skifte vores næsten nyindkøbte stole ud med dise her... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder ikke sandsynligt :-) men det kan være du har særlige evner? :-)

   Slet
 4. De er sørme da også smarte. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes der er forårsstemning over dem:-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)